Cuba

19 April is het zo ver want dan gaan wij op reis naar het land van de rum en sigaren, CUBA!

RumenPartagasmacro

Geen all-inclusive vakantie wat op een aantal plaatsen heel populair is maar waarbij je niks van het land ziet, maar een autorondreis door heel Cuba.

Onze reis start in Havana waar wij 2 dagen zullen verblijven. Hierna vervolgen we de reis naar Maria La Gorda om heerlijk 3 dagen te duiken.  Na een goed begin volgen we de reis vanuit West Cuba, richting Santiago de Cuba met tussenstops in Vinales, Trinidad en de Sierra Maestra. Na Santiago de Cuba, reizen we verder naar Baracoa, Playa Santa Lucia en terug naar Havana.

Viñales_Valley

(Vallei van Vinales)

Cuba_April_2004_107-D

(Playa Santa Lucia)

Alleen de eerste dagen zijn vastgelegd zodat we heel flexibel zijn waar we langer willen blijven.  We zullen voornamelijk verblijven in Casa Particulares. Hierbij logeer je bij de mensen thuis en zie je het echte Cuba. Wel heb je hier een eigen kamer met badkamer en zal de familie er alles aan doen om je een onvergetelijke tijd te laten bezorgen.

Along the road in Eastern Cuba (3)

(langs de weg in Cuba)

Het visum en de papieren zijn binnen. Alleen de koffer hoeft straks nog ingepakt te worden en dan zijn wij klaar voor vertrek.

Gezien het feit dat er in Cuba weinig internet mogelijkheden zijn, kunnen we alleen in de grote plaatsen een bericht plaatsen om iedereen mee te laten genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.