Big Pine Key

Na een superdag in Key West zijn we doorgereden naar de Big Pine Key. De Big pine bestaat uit verschillende kleine eilanden en ligt tussen Key West en Marathon in. Big pine Key staat bekend om zijn nationale parken, die jammer genoeg vaak worden overgeslagen als toeristen de keys bezoeken.

Onze eerste tussenstop op de Big Pine Key was bij het Bahia Honda State Park. Hier hebben we een trail gelopen langs de verschillende planten die hier groeien. Deze trail kwam uit op de prachtige stranden van dit park. Hier hebben we heerlijk relaxt.

P1030936

P1030945
Een andere trail die we hebben gelopen is de trail naar de old bridge. Deze brug was in de jaren 30 de brug naar Key West. Door een verwoestende orkaan is deze brug dusdanig beschadigd dat deze niet meer gebruikt kon worden. Hierdoor is de 7 mile bridge gebouwd. Het was zeer indrukwekkend om deze brug van dichtbij te bezoeken en te kijken hoe deze is beschadigd door de natuur.

P1030969

P1030970

Onze tweede stop was het Key Deer Refuge. Dit nationale park staat bekend om de Key Deers. Deze hertjes leven alleen in dit park en zijn bijna uitgestorven. In totaal zijn er op dit moment nog 800 hertjes die in het wild leven. De beste kans om de hertjes te zien is rond zonsondergang. Als je tot aan het einde van de weg rijd, heb je de meeste kans om ze te zien. Wij hadden na een tijdje wachten het geluk om er een aantal van heel dichtbij te zien. Samantha heeft er zelfs één mogen aanraken.

P1040001

P1040010

Hierna was het tijd om te eten. Dit hebben we gedaan bij het legendarisch No Name Pub. In dit restaurant, wat bekend staat om de beste pizza’s, zijn de muren en het plafond helemaal beplakt met dollarbiljetten. Het gaat de ronde dat er voor 100.000 dollar aan biljetten hangt. Uiteraard hebben wij hieraan ook meegedragen en een dollar biljet opgehangen. Het eten was zeer goed en we zijn er weer achter gekomen dat je absoluut geen voorgerecht moet nemen. Na een heerlijke maaltijd zijn we doorgereden naar Key Largo.

P1040033

P1040034

Een gedachte over “Big Pine Key”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.